Palvelut

Liikelahjapalvelut

Silkki Sampo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ammattitaitoisen, luotettavan ja nopean asiakaspalvelun lisäksi värikkään kirjon palveluita. Tarjoamme yrityksellesi ammattitaitoisen avun tuotesuunnitteluun, merkkaukseen, painatukseen, paketointiin, lahja- sekä varastointipalveluihin. 

Tarjoamme ja suosittelemme yrityksellesi kokonaispalvelu ratkaisua, jossa palvelukokonaisuus suunnitellaan vain teidän tarpeiden mukaisesti. Palvelukokonaisuuden toteutus on nopeaa ja helppoa ja takaa liikelahjojen yhtenäisen ilmeen ja laadun sekä kokonaiskuvan hallittavuuden. 

tuotesuunnittelu_pikkukuva.jpg

Tuotesuunnittelu

Onnistuneet liikelahjat, mainoslahjat tekstiilit- ja työvaatteet syntyvät pitkäjänteisen ja hyvän suunnittelun tuloksena. Suunnittelemme yhdessä yrityksesi kanssa yhtenäisen ja yrityskuvaanne tukevan lahjaidean. Toteutamme tuotesuunnittelun räätälöidysti yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Pyrimme Silkki Sampossa toteuttamaan asiakkaan näköisiä liikelahjaratkaisuja ja yksilöllistä tuotesuunnittelua.

Lue lisää

 
Silkki_Sampo_merkkaus&painatus_kuva.jpg.png

Merkkaus ja painatus

Merkkaamalla lahjasi ja brändituotteesi saat lisäarvoa. Silkki Sampolla on ollut oma paino aina perustamisvuodesta 1985 asti. Painomme toteuttaa tälläkin hetkellä painatuksia mitä erillaisimpiin tuotteisiin. Kokemusta on kertynyt vaativienkin tuotteiden painamisesta ja merkkauksesta yli 33 vuoden ajalta. 

Lue lisää

 
lahjapalvelut_300x300.jpg

Lahjapalvelut

Esitä toiveesi- me toteutamme lahjasetin puolestasi!

Lahjapalvelumme kattaa lahjojen paketoimisen, joulukorttien tai muiden viestin mukaan laittamisen, varastoinnin ja lähetykset kotimaahan ja ulkomaille asiakkaan toiveiden mukaisesti ja halutussa aikataulussa.

Lähetyskulut laskutamme toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Lue lisää

 
palveluimg_varastointi.jpg

Varastoinnit

Hoidamme tuotteiden varastoinnin ja jakelun sovittuihin osoitteisiin.

Varastointipalvelumme tarjoaa lahjatuotteiden, messutuotteiden, mainostuotteiden ja brändituotteiden varastoinnin ja jakeluun liittyvät palvelut. Varastointipalvelumme tarjoaa tilan ja ajan säästön asiakkaillemme.

Palvelu sopii yrityksille, joilla on useita eri toimipisteitä ja yksiköitä. Valitset vain lahjan - me toimitamme ne perille.

 Lue lisää

 
palveluimg_paketointi.jpg

Paketoinnit

Paketointi viimeistelee lahjasi. Kaunis pakkaus herättää huomiota ja kohottaa lahjan arvoa. Jos haluat liittää lahjaasi useita tuotteita, kokoamme toivomustesi mukaisen setin. Tilaa meiltä lahjapaperointi, lahjapakkaukset, lahjakassit, postituspakkaukset tai personoidut lahjapakkaukset ja säästä omaa tai henkilökuntasi aikaa. 

Silkki Sampo Oy

Juusintie 4A

02700 Kauniainen

Puhelin: +358 400 404712

info@silkkisampo.fi